Een lichtgevende fusie in actie

Indigo Lighting, Collingwood en Nobile hebben in maart 2023 een Europese groep gevormd, wat het begin markeerde van een nieuw tijdperk in de verlichtingsindustrie. Sinds 1 januari 2024 komt deze alliantie tot leven in België, waarbij Indigo nu verantwoordelijk is voor de distributie van Collingwood-producten. De recente zakelijke bijeenkomst was de eerste ontmoeting tussen de teams en symboliseerde het begin van een veelbelovende samenwerking.

Deze fusie vertegenwoordigt meer dan alleen een zakelijke samensmelting; het belichaamt een strategische alliantie om een product- en serviceaanbod te brengen dat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten in België. Belgische klanten hebben nu een vereenvoudigde toegang tot een uitgebreid assortiment binnen- en buitenverlichting, als gevolg van de naadloze integratie van Collingwoodproducten in de algemene catalogus van Indigo voor 2024.

Nieuwe toevoegingen, zoals waterdichte armaturen, high bays, LED-panelen en buitentoestellen zoals spots op pinnen, inbouwspots, inbouw- en wandlampen, en projectoren, verrijken het aanbod van Indigo in België. Deze evolutie getuigt van het voortdurende
engagement van Indigo Lighting voor innovatie en klanttevredenheid.