Jouw partner voor residentiële data-oplossingen

Als gevolg van de digitalisering en de opkomst van streamingdiensten is het voor de consument steeds gemakkelijker om hun traditionele televisieabonnement op te zeggen, ook wel bekend als kabelknippen. We zien dan ook een duidelijke Europese trend waarbij consumenten steeds vaker TV kijken via smartphones, tablets, pc’s of smart-tv’s.

Providers zoals Vodafone Ziggo spelen daar op in en stappen af van traditionele decoders en introduceren innovaties zoals de Next Mini, die slechts één datakabel nodig heeft. Andere Europese providers, waaronder Telenet, zullen naar verwachting ook deze technologie volgen. Een stabiel en betrouwbaar internet signaal is namelijk essentieel voor zorgeloos tv-kijken en online activiteiten.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de coaxmarkt is Hirschmann Multimedia dé partner voor residentiële data-oplossingen. Onze APAC-W biedt nu al een esthetische wifi-oplossing, en binnenkort voegen we 6 nieuwe switches toe. Onze missie is ET-installateurs te begeleiden in het complexe landschap van data-producten. Vanaf april starten we de exclusieve Switch-2-Hirschmann tour voor Gibed-leden. Ontdek daar de toekomst van TV kijken en WiFi met onze innovatieve producten!