Kwalitatieve totaaloplossing voor kabels en kunststofbuizen

Al enkele decennia ondersteunt Kabelwerk Eupen de elektrogroothandel Elecpro Cuypers met een brede waaier aan kabels en kunststofbuizen. Samen streven beide familiebedrijven ernaar klanten een zo goed mogelijke oplossing aan te reiken voor elke type project. Een solide partnerschap dat zijn vruchten afwerpt.

Met meer dan honderd jaar ervaring is Kabelwerk Eupen een gevestigde waarde wat betreft de productie van kabels en kunststofbuizen. De fabrikant uit het Duitstalige gebied beschikt over een uitgebreid en complementair productassortiment met onder meer energie- en veiligheidskabels, draden voor veel verschillende toepassingen, maar ook glasvezel. Ook de buizendivisie beschikt over een uitgebreid programma van buizen voor het elektrotechnische  vakgebied en een veelvoud aan oplossingen voor water, gas en nieuwe energieën (geothermie).

Belgische producent
Kabelwerk Eupen zet volop in op innovatie en knowhow om zijn klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat beaamt Philippe Cuypers, zaakvoerder van Elecpro Cuypers: “Als elektrogroothandel streven we naar een divers en kwalitatief aanbod voor installateurs en elektriciens om met hen technisch doordachte keuzes te maken. Daarvoor hebben we sterke partners nodig, zoals Kabelwerk Eupen dat al meer dan 25 jaar met ons samenwerkt.” Met winkels in Perwez en Namen staat Elecpro Cuypers, actief in de residentiële en professionele markt, dicht bij zijn klanten en stemt het bedrijf zijn dienstverlening af op hun noden. “Een uitmuntende service is voor ons even belangrijk als een standvastige kwaliteit. Kabelwerk Eupen biedt het allemaal. Dat het bedrijf Belgisch is en lokaal produceert, is een bijkomende troef.”

Goede verstandhouding 
“Onze relatie is een echt partnerschap gestoeld op een goede verstandhouding”, vult Ghislain Wertz aan. Als area salesmanager is hij verantwoordelijk voor de groothandels. “We delen dezelfde waarden, handelen steeds in onderling respect en communiceren beiden transparant. Bovendien komt het familiale karakter van onze bedrijven goed overeen.” Cuypers: “Het directe contact, de snelle responstijd en de technische ondersteuning, ook op de werf indien nodig, stellen ons in staat de best mogelijke oplossing uit te werken voor onze klanten. Daarbij komt nog de goede beschikbaarheid van voorraad en een betrouwbare logistiek. Met Kabelwerk Eupen maken we het verschil
op onze projecten.”